Daniel Bäck

Vem är Daniel?

Du är varmt välkommen till mig som coach när du behöver stöd och hjälp i personlig utveckling, självledarskap eller annan typ av coaching för att ta dig framåt.

Jag heter Daniel Bäck är certifierad coach och nyfiken medmänniska.

Genom mina erfarenheter i livet och kunskap från olika branscher kan jag hjälpa andra hjälpa sig själva på ett bra sätt. Exempel på olika roller som jag haft för att nämna några är, interimschef, teamledare, projektledare, samordnare, tekniker, egenföretagare.

Under åren har jag också samlat på mig mycket kunskap om hur människor fungerar och agerar. Jag är intresserad av vad som motiverar oss att agera på det sätt vi gör, varför hindrar vi oss själva från att må som vi vill? Vi har aldrig haft så hög levnadsstandard i världen som idag, så varför mår vi inte bättre än vi gör

Jag tycker att alla förtjänar att må bra och tror att vi alla har lösningen på vårt eget mående om vi bara vågar gräva lite och är beredda att göra ändringar i våra egna liv. Om vi mår bättre så kommer vi också att ta bättre hand om vår planet, därför har jag ett stort intresse av att hjälpa människor och organisationer att må bättre.

Den största lärdomen jag själv har fått med mig är från min egen pågående utveckling. En viktig lärdom är att göra det som fungerar, i stället för att göra det som borde fungera. Det kan låta enkelt men det är en viktig insikt. Genom insikter kan vi förändras inifrån och ut, precis som ordet ”in-sikt” antyder – att se in i sig själv. Det är först då vi kan hjälpa oss själva och andra på riktigt, och skapa det vi vill ha.

Nyfiken?

Om du är intresserad får du gärna skicka mig ett mejl, sms eller ringa så lyssnar jag gärna på vad du vill uppnå eller undvika.